Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Sun ouzo στα ράφια του Mega Market !!!



Το νέο δυνατό προιόν της αγοράς… Sun Ouzo  

Το γνωστό Mega Market  επί της Λ.Ιωαννίνων 47 ήδη έχει τοποθετήσει στα ράφια του το νέο αυτό προιόν το οποίο κάνει θραύση !!! Μάλιστα, ήδη οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά και στην Ηπειρώτικη αγορά...

Η AGP Fashion & Food Beverages Hellas, που είναι υπεύθυνη για την παρουσία του Sun Ouzo, είναι Ελληνική εταιρία, που αποτελείται από νέους ανθρώπους, με καινοτόμες ιδέες. Η πρώτη και παρθενική της εμφάνιση είναι με  το ελληνικό RTD (Ready To Drink) ποτό Sun Ouzo.

Το SunOuzo είναι μία διαφορετική επιλογή, φτιαγμένη με την τέχνη και τη μαεστρία που αρμόζει σε ένα υψηλής ποιότητας αλκοολούχο ποτό. Το ούζο που περιέχει είναι αποσταγμένο 100% με την παραδοσιακή μέθοδο και αγκαλιάζει αρμονικά τις τρεις υπέροχες γεύσεις φυσικών χυμών (πορτοκάλι, λεμόνι, βύσσινο).


Συνδυάζοντας το χθες με το σήμερα το SunOuzo με μόνο 4,8% αλκοόλ, θα σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης. 


Η ιδιαίτερη γεύση του θα συντροφεύει όλες τις στιγμές σου, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε γνώριμα μέρη σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

SunOuzo Λεμόνι
Το SUN OUZO με φυσικό χυμό ΛΕΜΟΝΙ είναι ένα από τα τρία πρώτα ελληνικά Ready To Drink ποτά με ούζο. Ο εκρηκτικός συνδυασμός των δύο αυτών έντονων γεύσεων  έχει σαν αποτέλεσμα μία φυσική γλυκόξινη γεύση. Είναι η δροσιστική μας πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν έχετε παρά να την απολαύσετε...








SunOuzo Πορτοκάλι
ΟΥΖΟ vs ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Τίποτα δεν μπορεί να περιγραψει τη μάχη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο χυμός πορτοκαλιού μάχεται κάθε φορά που ανοίγει ένα μπουκάλι, με τον γλυκάνισο και την επίγευση του ούζου. Το αποτέλεσμα; SUN OUZO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Δεν το προτείνουμε, το επιβάλουμε μόνο και μόνο για την  απόλαυση του τελικού νικητή. It’s up to you.








SunOuzo Βύσσινο
SUN OUZO με φυσικό χυμό ΒΥΣΣΙΝΟ! Δεν θέλει πολλές συστάσεις. Είναι μοναδικό! Η ξεχωριστή γλυκιά πρόταση των τριών RTD’s μας! Δεν χρειάζεται πολλή σκεψη, απλά ζήτα το!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου