Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου για την συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ.Τσουβάλα


Πραγµατο̟ποιήθηκε χθες 23/09/2016, συνάντηση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Ένωσής µας, µε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνοµίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα στα ̟πλαίσια της ε̟πίσκεψής του στις ̟περιοχές της Η̟πείρου, ̟παρουσία και του Γενικού Ε̟πιθεωρητή Αστυνοµίας Β. Ελλάδος Αντιστρατήγου κ. Μιχαήλ Καραµαλάκη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνοµικού ∆ιευθυντή Η̟πείρου Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου Σκούµα και του ∆ιευθυντή Αστυνοµίας Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Βασιλάκου.


Στη συνάντηση ̟παρευρέθηκαν οι εκλεγµένοι αντι̟πρόσω̟ποι της Ένωσής µας στην Πανελλήνια Οµοσ̟ονδία Αξιωµατικών Αστυνοµίας, Α/Υ΄ ∆ιαµάντης ∆ηµήτριος, Α/Α Κολιο̟πάνος Θεόδωρος, και Α/Α΄ Κολιός Χριστόφορος. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα ανακύ̟πτοντα θέµατα της αναδιάρθρωσης και του υ̟πό κατάρτιση νέου µισθολογίου, ενώ έγινε λόγος και για τα ζητήµατα ̟ου αφορούν το Βαθµολόγιο των Αξιωµατικών, την µετεκ̟παίδευση αυτών, καθώς και λοπι̟ά Αστυνοµικής φύσεως ̟προβλήµατα, εστιάζοντας κυρίως σε αυτά, ̟που αφορούν την καθηµερινότητα των Αστυνοµικών. 

Ο Αρχηγός α̟πό την ̟πλευρά του, αναγνωρίζοντας τις δυσχέρειες τις ο̟ποίες αντιµετω̟πίζουν οι συνάδελφοί µας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ̟προκειµένου αυτοί να αντα̟ποκριθούν στην δύσκολη α̟ποστολή τους, δήλωσε ̟ως θα καταβάλει κάθε δυνατή ̟προσ̟πάθεια για να ε̟πιλυθούν τα ζητήµατα ̟που του θέσαµε. 

 Για το ∆.Σ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου