Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κτηνιατρείου της Ελπίδας Ευαγγελοπούλου


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του Κτηνιατρείου της Ελπίδας Ευαγγελοπούλου.

Έτσι, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης βρέθηκαν στο χώρο του καταστήματος φίλοι και συγγενείς προκειμένου να δουν, να θαυμάσουν έναν νέο όμορφο εξαιρετικά προσεγμένο χώρο αλλά και να ευχηθούν προσωπικά στην ίδια την νεαρά Κτηνίατρο Ελπίδα Ευαγγελοπούλου Καλές δουλειές. 






Αφού τελέστηκε ο αγιασμός του χώρου από τον Ιερέα, τους παρευρισκόμενους τους περίμενε στον εξωτερικό χώρο ένας πλούσιος μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα και όμορφη μουσική. 













Αξίζει να αναφέρουμε λίγα λόγια για την Ελπίδα Ευαγγελοπούλου μια Κτηνίατρος με μετεκπαίδευση στην Χειρουργική,  Παθολογία, Υπέρηχο , Ακτινολογία και Αιματολογία, ενώ είναι μέλος του Royal College of Veterinary Surgeons MRCVS

Το κτηνιατρείο αναλαμβάνει όλων των ειδών τα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά με διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας όπως αιματολογικό, βιοχημικό, υπέρηχος και με τη δυνατότητα βραχείας νοσηλείας. 




Επίσης, Κτηνιατρική επίβλεψη κτηνοτροφικών μονάδων, κτηνοτροφική φροντίδα ιπποειδών και εμβολιασμοί αιγοπροβάτων. Ένα πλήρες, εξοπλισμένο σε κτηνιατρικά φάρμακα, είδη κατοικίδιων και ποικιλία σε τροφές για τα κατοικίδια θα τα βρείτε στο νέο Κτηνιατρείο της πόλης της Ελπίδας Ευαγγελοπούλου






Λ.Ειρήνης 81, Πρέβεζα

Τηλ Επικοινωνίας 2682023666 και στο 6932603654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου