Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το μεσημέρι το μεγάλο event των γιορτών από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και τον 93,4 Radio DeeJay!


Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας σας προσκαλεί στο κέντρο της πόλης για να χαρείτε την τελευταία Παρασκευή του χρόνου με πολλά event, δώρα, κληρώσεις και μια απίθανη γιορτινή ατμόσφαιρα για παιδιά και μεγάλους!!!

Από εκεί θα εκπέμπει και ο 93,4 Radio Deejay και θα μεταδίδει ζωντανά για 2 ολόκληρες ώρες το παλμό της αγοράς συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα με πολύ μουσική, παιχνίδια, δώρα και φυσικά αστείρευτο κέφι
Στο μικρόφωνο ο Παναγιώτης Κουνιάκης!
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το μεσημέρι
Όλη η πόλη στηρίζει την αγορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘