Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αυτοκίνητα από την Αθήνα έφτασαν οι αλλοδαποί στην αμμουδιά όπου τους περίμενε το σκάφος.. - Το λιμεναρχείο όμως καραδοκούσε και "χτύπησε" την κατάλληλη στιγμή !


Σχετικά με την υπόθεση του 36χρονου Ουκρανού διακινητή, όπως σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση, δείτε ΕΔΩ, το λιμεναρχείο για την υπόθεση εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:
 
Παράλληλα με το προσαραγμένο ιστιοφόρο σκάφος, εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εννέα (09) αλλοδαποί στην περιοχή «ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗ» με κατεύθυνση την εθνική οδό.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν μεταφερθεί με Ι.Χ.Ε. οχήματα από διάφορες περιοχές του νομού Αττικής πλησίον όρμου «ΑΛΩΝΑΚΙ» Φαναρίου Πρέβεζας με σκοπό να επιβιβαστούν στο  Ι/Φ σκάφος «ESVAUEM» σημαίας Γερμανίας το οποίο επρόκειτο να τους μεταφέρει στην Ιταλία.

Οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο Ι/Φ σκάφος με τη βοήθεια του 36χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη του, αλλά λόγω της προσάραξής του και της εισροής υδάτων σε αυτό, αποβιβάστηκαν.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας συνελήφθη ο 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πρόκειται να προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ  με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη στεγανοποιήθηκε προσωρινά το ρήγμα στο ιστιοφόρο το οποίο κατέπλευσε ασφαλώς, με τη συνδρομή Α/Κ σκάφους, στο αλιευτικό καταφύγιο «ΛΥΓΙΑΣ» όπου και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου