Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανακατεύεται η τράπουλα για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου


Πλησιάζει ο καιρός που ο Δήμαρχος Χρ.Μπαίλης, θα κληθεί στα μισά της θητείας περίπου τον Μάρτιο, να προβεί σε αντικαταστάσεις προσώπων στις θέσεις ευθύνης.


Καίρια, σημαντική αλλά πολλές φορές "καυτή πατάτα" αποτελεί η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Πράγματι είναι μια σημαντικότητα θέση με τεράστιες ευθύνες και αρμοδιότητες. 

Έτσι, η τράπουλα συνεχώς ανακατεύεται από τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οποιαδήποτε άλλη επιλογή του Δημάρχου..θα περάσει από κόσκινο έως ότου τελικά καταλήξει στην επιλογή του προσώπου.

Τώρα, όσον αφορά τα πρόσωπα, δυνατά από τη πρώτη στιγμή παίζει όπως άλλωστε είχε ακουστεί και εξακολουθεί να ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί το όνομα του προισταμενου του ΟΑΕΔ Πρέβεζας και δημοτικού συμβούλου, Δημητρίου Κώτση, ο οποίος και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας γνωρίζει πολύ καλά από διοίκηση. 

Ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Φραγκούλη, όπως επίσης και της Στέλλας Βαρτελάτου αλλά και του Ευάγγελου Ροπόκη

Το PrevezaBest όμως σας αποκαλύπτει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο την θέση αυτή, να την κρατήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης, ο οποίος λόγω της πείρας του για την θέση αυτή θα κάνει το καλύτερο που ο ίδιος πιστεύει. 

Θα επανέλθουμε....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου