Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα από τους ΑΝΕΛ


Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, η Γραμματεία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΛ, με μια σειρά συντονισμένων δράσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, προσέφερε τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη, σε ευαγή ιδρύματα για άπορους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται βοήθεια και συμπαράσταση.


Σήμερα 22/12/2016  στις 6.00 το απόγευμα παρέδωσαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό Πρέβεζας, ο Τομεάρχης Αλληλεγγύης κ. Παντελής Ζέρης και η αναπληρώτρια του, κ. Μαίρη Πουλίση μαζί με μέλη της Συντονιστικής, αναγκαία είδη ρουχισμού και υπόδησης.

Το Σάββατο, την παραμονή των Χριστουγέννων, από τις 11,30  το πρωί θα μοιράσουν  πολλά παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Όλα τα μέλη της Γραμματείας Αλληλεγγύης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ευχόμαστε η Γέννηση του Κύριου να φωτίσει την Οικουμένη και τις καρδιές όλων μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.E.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘