Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου σχετικά με τα επεισόδια της 21/02 στα Γιάννενα


Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την 21η Φεβρουαρίου, ηµέρα ̟πανηγυρική για την ̟όλη των Ιωαννίνων, οµάδα ατόµων του αντιεξουσιαστικού χώρου, αιφνιδιαστικά και α̟πρόκλητα, ε̟πιτέθηκε µε καδρόνια και ̟πυροσβεστήρες εναντίον αστυνοµικών ̟που συµµετείχαν στα µέτρα για την διεξαγωγή της στρατιωτικής και µαθητικής ̟παρέλασης µε α̟ποτέλεσµα τον σοβαρό τραυµατισµό ε̟τά (7) αστυνοµικών,

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ Ι∆ΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!!! 

Καταδικάζουµε α̟περίφραστα το γεγονός της βάρβαρης και α̟πρόκλητης ε̟πίθεσης σε βάρος των αστυνοµικών µε σκο̟πό να βλάψουν την σωµατική τους ακεραιότητα κατά την διάρκεια της υ̟πηρεσίας τους. Οι εγκληµατικές αυτές ενέργειες στρέφονται εναντίον σκληρά εργαζοµένων συναδέλφων, υ̟παλλήλων του δηµοσίου τοµέα, ταγµένων στην ̟προστασία της δηµόσιας τάξης και ασφάλειας των ̟ολιτών, εναντίον της ̟ολιτείας και εν τέλει της δηµοκρατίας. 

Έχουµε όλοι υ̟ποχρέωση να κατανοήσουµε ότι ο αστυνοµικός ανεξαρτήτως βαθµού και θέσεως είναι κοµµάτι της κοινωνίας, σκληρά εργαζόµενος, ̟που καθηµερινώς και κάτω α̟ό δύσκολες συνθήκες δίνει µάχη για την ̟άταξη της εγκληµατικότητας και την εξυ̟πηρέτηση του ̟πολίτη. Ζητούµε την θεσµική θωράκιση των αστυνοµικών εναντίον τέτοιων συµ̟περιφορών και καλούµε την φυσική και ̟πολιτική ηγεσία ό̟ως καταδικάσει κάθε ̟πράξη βίας ̟ου στρέφεται κατά των αστυνοµικών. Ευχόµαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυµατισθέντες αστυνοµικούς εκφράζοντας ̟παράλληλα την ελ̟πίδα να µην γίνουµε, εις το µέλλον, µάρτυρες ̟παρόµοιωνπ ̟εριστατικών. 

 ΓΙΑ ΤΟ ∆.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου