Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες με εξαίρεση την Τετάρτη


Καλοκαιριά  θα επικρατεί στην Ήπειρο τις επόμενες ημέρες με εξαίρεση την Τετάρτη όπου θα σημειωθούν λίγες σύντομες τοπικές βροχές.

Αναλυτικά:
Την Τρίτη (28/2) θα συνεχιστεί  η ηλιοφάνεια και οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας. Λίγες μόνο νεφώσεις θα σχηματιστούν μετά το μεσημέρι οι οποίες έως αργά το βράδυ θα πυκνώσουν τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, από 4 έως 17 στα ημιορεινά και από 2 έως 12 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Την Τετάρτη (1/3) θα επικρατούν νεφώσεις οι οποίες έως το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες μικρής διάρκειας, στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Τα φαινόμενα όμως έως αργά το βράδυ θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση 3 με 4 βαθμούς, ενώ αισθητό θα είναι το κρύο τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βοριάδες με την ίδια ένταση.
Την Πέμπτη (2/3) και την Παρασκευή (3/3) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας η οποία θα ξεπεράσει τοπικά την Παρασκευή τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου