Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Η άλλη όψη της αντιπάλου της Πρεβεζάνας μαχήτριας Ελίνας Καλλιονίδου, Anastasia Yankova! (ΦΩΤΟ)


Η Ελίνα Καλλιονίδου θα παίξει τον Απρίλιο, ξανά, στο Bellator και απέναντί της θα σταθεί η πανέμορφη Ρωσίδα MMAer Anastasia Yankova.


Η Yankova είναι περισσότερο γνωστή για την εξωτερική της εμφάνιση, παρά για τις ικανότητές της μέσα στο κλουβί, έστω κι αν τρέχει επαγγελματικό ρεκόρ 4-0.Yankova και Καλλιονίδου θα διασταυρώσουν τις γροθιές τους στις 8 Απριλίου στο Bellator που θα γίνει στην Ιταλία (σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ) και το Fightsports παρουσίασε την Anastasia Yankova. 

Αφιέρωμα, καμία επαφή με τις μαχητικές ικανότητες της Ρωσίδας, αλλά περισσότερο για το παντοδύναμο instagram που διαθέτει και… ζαλίσει και τους πιο σταθερούς. 

Για την Καλλιονίδου πάντως, μία νίκη με την Yankova στο Bellator θα ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές της μια και η Ρωσίδα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του δεύτερου κορυφαίου MMA promotion στον κόσμο, μετά το UFC. H Yankova είναι γεννημένη την 1η Μαρτίου του 1991 στη Μόσχα, άρα είναι 26 ετών και στις ΜΜΑ τρέχει επαγγελματικό ρεκόρ 4-0. Ο αγώνας με την Καλλιονίδου θα είναι ο τρίτος της στο Bellator.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου