Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις το Σαββατοκύριακο – Επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα


Γενικά καλός αναμένεται ο καιρός στην Ήπειρο το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια και λίγες σποραδικές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα γίνονται πυκνότερες, κυρίως στα ορεινά τμήματα. 

Τοπικές μπόρες ενδέχεται να εκδηλωθούν σήμερα Παρασκευή, κατά τη διάρκεια κυρίως των απογευματινών ορών, σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της περιφέρειας, με τα φαινόμενα όμως από αργά το απόγευμα να εξασθενούν.

Η θερμοκρασία το τριήμερο, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, θα κυμανθεί λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας τις μεσημεριανές ώρες τους 23 με 24 βαθμούς στις πεδινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές, στους 22 στα παράκτια τμήματα και στους 17 με 18  βαθμούς στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βορειοανατολικά έως 3 και κατά τόπους 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοανατολικούς έως και 6 μποφόρ στα παράκτια τμήματα από το βράδυ του Σαββάτου.

Από αργά το βράδυ της Κυριακής  ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με νεφώσεις και βροχές οι οποίες τη Δευτέρα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου και ενδέχεται τοπικά να είναι ισχυρές.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου