Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήμος Πρέβεζας - Εξελέγη νέο προεδρείο, τα μέλη των επιτροπών, πλήρες φωτορεπορτάζ !


Εδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Κυριακής, όπως ορίζει ο νόμος αναφορικά με την εκλογή του νέου προεδρείου αλλά και της οικονομικής επιτροπής και ποιότητας ζωής.


Επειδή, το αποκλειστικό χθεσινό μας δημοσίευμα, Αποκλειστικό - Μία μόνο αλλαγή για τους Αντιδημάρχους - Οι επικρατέστεροι για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, είχε μεγάλη απήχηση τόσο στο αναγνωστικό κοινό αλλά κυρίως στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κάποιοι από την συμπολίτευση προσήλθαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με "τα κεφάλια κατεβασμένα". 

Έτσι, η διαδικασία ξεκίνησε με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Νίτσα όπου παρακάτω σας παρουσιάζουμε την σχετική επιστολή η οποία αναγνώστηκε από τον πρώην πλέον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Φραγκούλη ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δ.Σ. 





Έπειτα, ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου του Δ.Σ όπου ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης πρότεινε τον κ.Κορωναίο ο οποίος και εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Δ.Σ. με 21 ψηφοδέλτια, με τον κ.Δαρδαμάνη από την ΑΣΥΠ αντιπρόεδρο και 22 ψηφοδέλτια  και γραμματέα τον κ.Παπαδιώτη από την δημοτική ριζοσπαστική συνεργασία με 23 ψηφοδέλτια . 







Ακολούθως ξεκίνησε η διαδικασία της Οικονομικής Επιτροπής όπου ο επικεφαλής της παράταξης δύναμη ενότητας και δημιουργίας κ.Κλάπας πρότεινε για Πρόεδρο τον κ.Κατέρη, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ κ.Παππάς πρότεινε τον εαυτό του και η δημοτική ριζοσπαστική συνεργασία  πρότεινε τον κ.Κωστούλα. Μάλιστα αυτοπροτάθηκε και ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας με την πρόταση του να απορρίπτεται από τον νέο πρόεδρο κ.Κορωναίο με την αιτιολογία ότι βάση κανονισμού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Έτσι, τα μέλη  που απαρτίζουν την οικονομική επιτροπή είναι : Ροπόκης 23, Γιαννουλάτος 22, Κατσαούνος 22, Νέσσερης 22, Ματέρης 20, Κωστούλας 20, Παππάς 17 και Κατέρης 14 με αναπληρωματικά μέλη τους κ.Καλλίνικο κ Παπαδιώτη, Κακιούζη, Πανταζή και Ντίτσο.

Τέλος ακολούθησε η εκλογή των μελών της ποιότητας ζωής: Πανταζής, Ντίτσος, Κώτσης, Καζάκου, Συγκούνας, Τσούτσης, Κωστούλας κ Καλλίνικος με αναπληρωματικούς τους κ.Αυδίκο. Κατσαούνο, Κακιούζη, Τσόγκα και Παππά.

Κάντε κλικ ΕΔΩ και διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Νίτσα

Την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθούν οι αντιδήμαρχοι και οι θέσεις των νομικών προσώπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου