Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γκαζώνει η Ελίνα Gunner Καλλιονίδου εν όψει του αγώνα στο Bellator !


Στο Bellator το επόμενο Σάββατο στις 8 Απριλίου στην Ιταλία θα αγωνιστεί η Πρεβεζάνα μαχήτρια Ελίνα Καλλιονίδου κόντρα στην πανέμορφη Ρωσίδα MMAer Anastasia Yankova.


Η 26χρονη Ρωσίδα έχει αήττητο επαγγελματικό ρεκόρ σε 4 αναμετρήσεις, ενώ οι δύο πιο πρόσφατοι αγώνες της είναι στο 'Bellator' πέρυσι. Στο ντεμπούτο της στο promotion επιβλήθηκε της Anjela Pink με υποταγή από armbar, ενώ τον Σεπτέμβριο κέρδισε με πλειοψηφική απόφαση την Veta Arteaga. H ίδια είναι διάσημη στην χώρα της , ενώ εξαιτίας της ομορφιάς της έχουν γίνει άρθρα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως.



Η 18χρονη όμως Ελίνα, τα δίνει όλα για όλα εν όψει του δυνατού αυτού αγώνα όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στην Ιταλία τρεις μέρες νωρίτερα υπό τη συνοδεία των προπονητών της, Σπύρου Σολομωνίδη και Χρήστου Λεόπουλου της σχολής Pitbull - U.F.C Team - Solomonidis Spiros. Μάλιστα και οι δύο προπονητές της Gunner σε δηλώσεις τους στο PrevezaBest δήλωσαν αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ότι η αθλήτρια από την Πρέβεζα αυτή την φορά είχε τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας. 








Πάντως, η νεαρή μαχήτρια εμφανίστηκε εξαιρετικά προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από μια καλή εμφάνιση στην παγκοσμίου φήμης διοργάνωση του Bellator.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου