Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο κ.Σ.Γιαννάκης, σχετικά με την κατάργηση των απεριορίστων διαδρομών στα διόδια του Ακτίου


Προς:
Τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών
κ. Χρήστο Σπίρτζη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω: α) Αίτηση του ΄΄Σωματείου Ιδιοκτητών Οδηγών Ε.Δ.Χ Αυτοκινήτων – Ταξί Βονίτσης και Περιχώρων΄΄  και του ΄΄Σωματείου Ιδιοκτητών Οδηγών Ε.Δ.Χ. Αυτοκινήτων – Ταξί Πρεβέζης΄΄ προς την εταιρία ΄΄Εγνατία Οδός Α.Ε.΄΄, β) ΄Εγγραφο του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκη προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και γ) Απαντητικό έγγραφο της Εταιρίας ΄΄Εγνατία Οδός Α.Ε.΄΄ που εκμεταλλεύεται τα διόδια στο ΄Ακτιο, σχετικά με  απόφαση της εταιρίας να καταργήσει για τα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα (ταξί) την κάρτα απεριορίστων διαδρομών που ήταν μέχρι πρόσφατα και επί σειρά ετών σε ισχύ.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος που θα επιφέρει σημαντικές απώλειες στο εισόδημα των συγκεκριμένων αυτοκινητιστών και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η διέλευση από τα διόδια είναι πολύ συχνή λόγω του Αερολιμένα του Ακτίου και των γειτονικών τουριστικών προορισμών αλλά και την επανεξέταση γενικότερα του τρόπου υπολογισμού των διοδίων Ακτίου – Βόνιτσας για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των τριών όμορων Δήμων Ακτίου – Βόνιτσας, Λευκάδας και Πρεβέζης που αναγκάζονται να μετακινούνται  από τη μία περιοχή στην άλλη λόγω εργασίας ή άλλων καθημερινών υποχρεώσεών τους.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.     
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου