Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Να, τι λέει ο Δήμος Πρέβεζας σε όσους μισθώνουν δημοτικά ακίνητα και καθυστερούν την καταβολή των μισθωμάτων !


Μην το ξανακάνετε γιατί, δεν θα είμαστε τόσο επιεικής..την επόμενη φορά...

Μόνο τα συμφέροντα του δήμου, θεωρούμε ότι δεν εξυπηρετεί η πολιτική που έχει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην υπόθεση κάμπινγκ στην θέση τσούκες Καναλίου, όπως η μισθώτρια ΖΙΩΡΗΣ ΑΕ, έπειτα την διαταγή αποβολής του μισθίου, κατέβαλε τις υπόλοιπες οφειλές, όπως σας είχε ενημερώσει έγκυρα - έγκαιρα το PrevezaBest και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Έτσι, σύμφωνα με την οικονομική επιτροπή, θέλοντας να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου, έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία να διακόψει, την διαδικασία αποβολής της μισθώτριας εταιρίας, καθότι είμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη του καλοκαιριού και σύμφωνα με την οικονομική υπηρεσία ο δήμος θα έχανε έσοδα αν πηγαίναμε τώρα σε νέα δημοπρασία.

Έτσι, η οικονομική υπηρεσία κατά μία έννοια λέει ξεκάθαρα προς τους μισθωτές...πως αν καθυστερήσετε τα μισθώματα, εμείς θα αναμένουμε έως ότου εσείς βρείτε τα χρήματα που μας οφείλονται. Σε άλλη περίπτωση διατηρούμε τα νομικά μας δικαιώματα. Αλλά να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της καθυστέρησης των μισθωμάτων.

Θεωρούμε, πως ακόμη και αύριο αν έβγαινε σε δημοπρασία το εν λόγο δημοτικό ακίνητο, θα υπήρχαν αρκετοί φερέγγυοι μισθωτές από αυτούς που ήδη μισθώνουν άλλα δημοτικά ακίνητα και είναι εντάξει πρώτη του μηνός στις υποχρεώσεις τους που θα ενδιαφέρονταν για την μίσθωση του κάμπινγκ στην θέση τσούκες καναλίου. 

Όμως, η οικονομική υπηρεσία, προτιμά να συνεχίσει την συνεργασία της με την μισθώτρια εταιρία, ΖΙΩΡΗΣ ΑΕ που έφτασε στο ΑΜΗΝ για να πάρει τα λεφτά....

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα στους αναγνώστες... κυρίως για τον τίτλο της ανάρτησης !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου