Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αφορμή την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου για το γνωστό ζήτημα της παιδιάτρου των Ιωαννίνων !


Επειδή το θέμα, μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό από την άλλη τείνει εντελώς γραφικό.

Συγκεκριμένα, το PrevezaBest  έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, πριν από δύο χρόνια, δείτε Παιδίατρος πληρώνεται κανονικά και με τον νόμο χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες της και Να επιστρέψει η παιδίατρος στα καθήκοντά της

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας, Καταγγελία Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας , "Το Νοσοκομείο της περιοχής μας, θα μπορούσε να καλύπτεται και εφημεριακά όλα αυτά τα χρόνια από Παιδίατρο ολόκληρο το μήνα διότι υπάρχει οργανική θέση κατειλημμένη από παιδίατρο, τοποθετημένη στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων για άσκηση δεύτερης ειδικότητας και κενή οργανική θέση η οποία έως τώρα δεν έχει προκηρυχτεί".

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως η διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης Υπε είχαν ή έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το εφημεριακό αυτό κενό  με μια Παιδίατρο που βρισκόταν σε θέση άμισθου υπεράριθμου ειδικευόμενου Ιατρού για λήψη δεύτερης ειδικότητας η οποία ολοκληρώθηκε. Αντ΄ αυτού όμως ενημερωθήκαμε ότι επίκειται κατόπιν αιτήσεως της,  απόσπαση της στο ΠΕΔΥ Ιωαννίνων όπου σημειωτέον υπηρετούν τρείς παιδίατροι !
Το ΔΣ του ιατρικού συλλόγου θεωρεί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ"

Το PrevezaBest, όταν ο νυν διοικητής του νοσοκομείου κ.Παππάς είχε κάνει το απολογισμό, δείτε  Απολογισμός πεπραγμένων του νοσοκομείου για το 2016 – Διοικητής κ.Παππάς "Πετυχημένη χρονιά με καλά αποτελέσματα", είχαμε θίξει το εν λόγο ζήτημα ενώ ο κ.Διοικητής είχε αναφέρει "πως το θέμα ασφαλώς και το γνωρίζει και πως θα συζητηθεί έτσι ώστε να επιστραφεί η θέση". 

Άδικος κόπος, οι όποιες προσπάθειες τόσο των πρώην όσο και τον νυν Διοικητή για να επιστρέψει η εν λόγος παιδίατρος, αφού επίκειται κατόπιν αιτήσεως της,  απόσπαση της στο ΠΕΔΥ Ιωαννίνων ενώ βεβαίως κρατά τη θέση της την οργανική στο νοσοκομείο Πρέβεζας με αποτέλεσμα αυτό να στερείται εφημεριών.

Τώρα, αν αναρωτιέστε  για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά και δεν μιλά κανείς από τους διάφορους επίσημους φορείς ας απαντήσουν οι σύντροφοι του Σύριζα !

Venceremos !!!

Διάφοροι επίσημοι φορείς = Σύριζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου