Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Βραβείο πιάνου στην 16χρονη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας, Ναταλία Γιαννάκη


Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας, συνεχίζουν να κατακτούν βραβεία και διακρίσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Η 16χρονη Ναταλία Γιαννάκη, τελειόφοιτη σπουδάστρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου, μετά την περσινή της βράβευση στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, απέσπασε και φέτος μια ακόμη Πανελλήνια διάκριση στην Αθήνα.

Η νεαρή Πρεβεζάνα πιανίστα παρουσίασε ένα δυσκολότατο πρόγραμμα από μνήμης και δεν δίστασε να συναγωνιστεί δεκάδες νέους πιανίστες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ακόμη και μεγαλύτερους σε ηλικία, στον 40ο Ετήσιο Πανελλήνιο & Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε στα τέλη Απριλίου το Σωματείο "Ο Φίλων" σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Η κριτική επιτροπή με πρόεδρο την διεθνούς φήμης πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου, και μέλη καταξιωμένους πιανίστες από την Ελλάδα και την Κύπρο, απένειμαν στη Ναταλία Γιαννάκη το 2ο βραβείο στην κατηγορία Γ1.

Ο Δήμος Πρέβεζας αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» συγχαίρουν την τελειόφοιτη σπουδάστρια, τους γονείς της αλλά και τη δασκάλα της στο πιάνο κ.Δήμητρα Αποστολίδη και της εύχονται καλή επιτυχία στις επικείμενες διπλωματικές της εξετάσεις στο πιάνο.


Κοσμάς Κορωναίος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου