Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 13, 2017

Συμμετοχή της ΑΕΝ Ηπείρου/ Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας, στην Διεθνή Έκθεση "Πανηπειρωτική 2017"


Από 10-05-2017 έως και 14-05-2017 πραγματοποιήθηκε  στα Ιωάννινα η διεθνής έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017», στην οποία συμμετείχε και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με εκθεσιακό περίπτερο.
  
Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η γνωριμία του κοινού με τον Διοικητικό φορέα της Εμπορικής Ναυτιλίας.  Το περίπτερο προέβαλαν με επιτυχία οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου / Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας .

Την έκθεση εγκαινίασε  ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ Νεκτάριος , ο οποίος και ξεναγήθηκε από στους σπουδαστές της Ακαδημίας στους χώρους του περιπτέρου.





Στην τελετή των εγκαινίων εκτός από τον Υφυπουργό από πλευράς Υπουργείου Ναυτιλίας παρέστησαν η Σύμβουλος του Υπουργού για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης κα ΜΩΕ Ασπασία, ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος ΛΣ ΜΑΖΗΣ Αντώνιος, ο Διοικητής της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ Πλωτάρχης ΛΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ Κων/νος , καθώς και η Διευθύντρια της Σχολής κα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Αικατερίνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου