Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βροντερό παρόν από τους ποδηλάτες της πόλης – 230 Φώτο


Βροντερό παρόν, έδωσαν 1000 και πλέον ποδηλάτες όλων των ηλικιών, το πρωινό της Κυριακής στο πλαίσιο της 10ης πανελλαδικής ποδηλατοπορείας.

Διοργανωτής της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης, η «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» όπου με κεντρικό σύνθημα τους “μετακινούμαστε έξυπνα, ζούμε καλύτερα» συνιστούν σε όλους τους συμπολίτες μας να ξαναγυρίσουν στο ποδήλατο, να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής της πόλης.

Η διαδρομή της ποδηλατοπορείας  που ακολούθησαν οι ποδηλάτες:

Πλατεία Ανδρούτσου (αρχή διαδρομής) - πεζόδρομος παραλίας - Κυανή Ακτή- Παντοκράτορας (σχολείο) – Ζεύξη - Γρ. Λαμπράκη  - Λεωφόρος Ειρήνης – Φόρος –Νεκροταφείο- Βαθύ – Μνημείο Καρυωτάκη - Πευκάκια- Σπηλιάδου - Πλατεία Ανδρούτσου-Δικαστήρια (τέλος διαδρομής).


Σημαντική βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα πρόσφεραν, αστυνομικοί της Α.Δ. Πρέβεζας, τροχαίας και ΔΙΑΣ, λιμενικοί του τμήματος τροχαίας και φυσικά το ΕΚΑΒ.Δείτε το φωτογραφικό υλικό του PrevezaBest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘