Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Με 25 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Ηπείρου δρομολογεί τη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την ΠρέβεζαΜε μια γενναία χρηματοδότηση της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, η Περιφέρεια Ηπείρου επιθυμεί να συμβάλλει στην υλοποίηση της σύνδεση Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα.


Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου η πρόταση αυτή έχει κατατεθεί από την Περιφέρεια και μάλιστα σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση που υπάρχει, τα χρήματα μπορεί να επαρκούν για την κατασκευή του κόμβου από την Καμπή μέχρι την Γέφυρα Καλογήρου.

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη οπότε θα έχει αποτυπωθεί επακριβώς και το κόστος του έργου.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου οι οδικοί άξονες αποτελούν ισχυρό χαρτί για την ανάπτυξη της Ηπείρου και προκειμένου να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη σύνδεση, η Περιφέρεια προτίθεται να “δεσμεύσει” από τους περιορισμένους πόρους του ΕΣΠΑ το μεγάλο αυτό ποσό προκειμένου να αποκτήσει και η Πρέβεζας πρόσβαση στην Ιόνια Οδό.

Εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘