Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ένα μικρό οπλοστάσιο, είχε ο 53χρονος που συνελήφθη για πλαστό δίπλωμαΈνα μικρό οπλοστάσιο,είχε ο 53χρονος  ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί  χθες Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχει πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα,σχηματίσθηκε σε βάρος του συμπληρωματική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, βεγγαλικών και φωτοβολίδων και παράνομης οπλοκατοχής. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 53χρονου δράστη καθώς και σε έρευνα που...

πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, τα παρακάτω: ένα καταγραφικό μηχάνημα και μία κάμερα ένα όπλο τύπου φλόμπερ μία βαλίστρα με (19) βέλη μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) δύο σπρέι πιπεριού, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων δώδεκα αθύρματα χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και η προέλευση των οποίων εξετάζεται. Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘