Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας με αφορμή την συμπλήρωση 5 χρόνων από την ίδρυση του


Με αφορμή την συμπλήρωση 5 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους σκοπούς του.


Ο σύλλογός μας συστάθηκε με στόχο να συνδέσει την τουριστική ανάπτυξη του τόπου με τον εμπορικό κόσμο του Ι.Κ. αλλά και να συμβάλλει σε αυτήν, έχοντας σαν δεδομένο ότι σημαντικότερη ελπίδα για την Πρέβεζα είναι ο τουρισμός. Αυτά τα 5 χρόνια έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

1. Δημιουργία πολύ πετυχημένων events (αναβίωση και διαπλάτυνση του παλιού Πρεβεζάνικου εθίμου με τα πήλινα το Μ.Σάββατο, Λευκή νύχτα κτλ.) 

2. Στηρίζοντας και ενθαρρύνοντας πολλές άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται εντός Ι.Κ. (εκθέσεις φωτογραφίας,ζωγραφικής,μουσικά και θεατρικάδρώμενα) 

3. Βοηθώντας τις τοπικές αρχές με εθελοντισμό και πάντα με καλή διάθεση για την καθαριότητα και την βελτίωση συνολικά της εικόνας του Ι.Κ. 

4. Βοηθώντας με χορηγίες σε αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις 

5. Διεύρυνση ωραρίων τους καλοκαιρινούς μήνες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών και των πολιτών της πόλης και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εκτός από την πιο ανταγωνιστική εικόνα που δίνουμε, να λειτουργήσει και σαν ανάχωμα στην αυξανόμενη τοπική ανεργία λόγω των αυξημένων αναγκών που δημιουργούνται. 

Τέλος ο σύλλογος μας δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές κατευθύνσεις,δεν συνδικαλίζεται και δεν δίνει γραμμή σε απεργίες,στάσεις κτλ. Αυτό είναι άλλωστε στην διακριτική ευχέρεια του καθενός άλλα είναι παρόν σαν μια πηγή θετικής ενέργειας για την πόλη μας .

Δελτίο τύπου
Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου