Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες με βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά


Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές, στα ορεινά και ημιορεινά , αναμένουμε έως και το τέλος της εβδομάδας στην Ήπειρο.


Η αστάθεια θα είναι εντονότερη από την Τρίτη και μετά όπου είναι πιθανό να σημειώνονται και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στα παράκτια και πεδινά τμήματα της Ηπείρου ο καιρός θα είναι καλύτερος θα αναπτύσσονται όμως νεφώσεις μετά το μεσημέρι κατά τόπους πυκνότερες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει του 26 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, τους 22 με 23 στα ημιορεινά και τους 20 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά – βορειοδυτικά έως 4 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘