Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Η Πρέβεζα στο… Πάμε Πακέτο…


Η επιτυχημένη εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA ‘’Πάμε Πακέτο’’ της Βίκυς Χατζηβασιλείου, φιλοξένησε, σήμερα 11/5, στην εκπομπή ένα πακέτο που είχε ως παραλήπτη έναν πρεβεζάνο και πιο συγκεκριμένα τον πρώην διευθυντή σπουδών της ΑΕΝ Ηπείρου Αποστόλη Παράσχη.


Το πακέτο το έστειλε μια νεαρή γυναίκα, η Ελισάβετ, η οποία σπούδασε στην ακαδημία εμπορικού ναυτικού Πρέβεζας και χωρίς να έχει οποιαδήποτε βοήθεια αναγκάστηκε να εργαστεί για να μπορέσει να τα φέρει εις πέρας. 

Όμως οι εργασίες που βρήκε ήταν νυχτερινές με αποτέλεσμα να ξενυχτάει και να μην μπορεί να είναι τόσο αποδοτική στα μαθήματά της. Σε αυτή την πολύ κρίσιμη φάση της ζωής της ο πρώην διευθυντής σπουδών της Ακαδημίας Αποστόλης Παράσχης της συμπαραστάθηκε και την βοήθησε, δίνοντάς της συμβουλές που από ότι φάνηκε ήταν καθοριστικές για την συνέχεια της ζωής της. Η νεαρή γυναίκα για να του εκφράσει όλα αυτά που τόσο καιρό δεν του έχει πει αποφάσισε να του στείλει πακέτο. 

Σ’ εκείνον βρήκε το πατρικό πρότυπο που τόσο της έλειψε, καθώς ο βιολογικός της πατέρας αδιαφορούσε για εκείνη. Η απουσία του αυτή πάντα την στοίχειωνε. Στον παραλήπτη βρήκε όλα όσα έψαχνε. 

Ήταν εκείνος που στάθηκε δίπλα της, την συμβούλεψε, την προστάτευσε και της φέρθηκε με στοργή. Ο πρεβεζάνος καπετάνιος εμφανώς συγκινημένος κατάλαβε από την αρχή ποιος είναι ο αποστολέας του πακέτου με το άνοιγμα του κουτιού. Ο Απόστολης Παράσχης πρώην διευθυντής σπουδών πατέρας δυο παιδιών (ενός αγοριού 20 ετών που ταξιδεύει και μιας κόρης 18 ετών), βοήθησε την Ελισάβετ σαν να ήταν δικό του παιδί. 

Πάντως κατά την διάρκεια της θητείας του στην θέση του διευθυντή σπουδών στην ΑΕΝ Ηπείρου στην Πρέβεζα, ο συνταξιούχος πλέον καπετάνιος προσπαθούσε να βοηθήσει, αλλά και να συμβουλέψει όλους όσους πέρασαν από τα θρανία όλα τα χρόνια.

3 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ!!!! ΕΥΓΕ Κ ΣΩΣΤΑ!!!!!
    ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ!!!! ΕΥΓΕ Κ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!!!
    ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘