Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Μάιος είναι ο παγκόσμιος μήνας ενημέρωσης για την κοιλιοκάκη


Στα πλαίσια της δράσης αυτής ο σύλλογός μας προέβη στις 14-5 στη διοργάνωση ενημερωτικής βραδιάς στην παραλία της Πρέβεζας όπου με τη βοήθεια των σπουδαστών του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Λευκάδας –Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης –Chef , διανεμήθηκαν στο κοινό δωρεάν παρασκευές χωρίς γλουτένη και το κοινό ενημερώθηκε για την κοιλιοκάκη και την διατροφή ελεύθερη γλουτένης από τα μέλη του συλλόγου.

Τη Δευτέρα 15-5 ο σύλλογός μας συμμετείχε μαζί με τον προϊστάμενο περιφερειακής δ/σης Ηπείρου του ΕΦΕΤ, το Ι. Ι.Ε.Κ. Δέλτα Ιωαννίνων και την παρουσία μελών του συλλόγου «Δράση για την κοιλιοκάκη», στην ημερίδα που διεξήχθη από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας με σκοπό την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών αλλά και την προστασία των τροφίμων. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες των επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘