Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, Λυγιά - Παξοί


Σχετικά με την 1η Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης που ξεκίνησε στην πόλη μας, αλλά και τη συμμετοχή των αθλητών μας στον αγώνα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που προκήρυξε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων για το επόμενο Σαββατοκύριακο (Λυγιά - Παξοί)

1η Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας

Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες η 1η Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας που διοργανώνει ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας. Οι δεκαέξι πρώτοι συμμετέχοντες στο τέλος του μήνα θα αποκτήσουν το δίπλωμά τους μετά από μία σειρά μαθημάτων θεωρητικών και πρακτικών, τα οποία ξεκίνησαν στο τέλος Μαρτίου.

Ενδεικτικά, τα θεωρητικά μαθήματα περιελάμβαναν βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας, αεροδυναμική, εκπαίδευση στα όργανα του σκάφους, μετεωρολογία, αλλά και πρώτες βοήθειες. Η πρακτική εκπαίδευση έγινε με σκάφος του ομίλου στην ευρύτερη περιοχή.

Το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Μαΐου οι συμμετέχοντες στην 1η Σχολή θα αποτελέσουν το πλήρωμα δύο σκαφών στον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου μεταξύ Λυγιάς και της νήσου των Παξών και θα αποτελείται από δύο Offshoreιστιοδρομίες ελεύθερης πλεύσης.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 1ης ΣΧΟΛΗΣ
1.       Αντύπας Αναστάσιος
2.       Γκούμας Ανδρέας
3.       Ζώτος Βασίλειος
4.       Καραμανίδης Δημήτριος
5.       Καράμπελας Κωνσταντίνος
6.       Καρασαβόγλου Γεώργιος
7.       Κοριτσίδης Δημήτριος
8.       Κώτσης Ευάγγελος
9.       Μίχας Κωνσταντίνος
10.   Ναζόπουλος Χρήστος
11.   Νάστας Μάρκος
12.   Ντίλος Γεώργιος
13.   Πάντας Γεώργιος
14.   Παπαγεωργίου Νικήτας
15.   Παπαμιχαήλ Δημήτριος
16.   Τζάμος Κωνσταντίνος

Εκπαιδευτές: Τσατσόπουλος Μιχάλης &Λούιν Στέφανος

Η 2η Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους της Ιστιοπλοΐας γίνονται μαθήματα με σκάφη Optimist, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα μαθήματα με σκάφη Laser.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

e-mail: nioprevezas@gmail.com τηλ: 2682023015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘