Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΑΡΤΑ: Aθώο έκρινε το Μονομελές Πλημ/κείο Αρτας, τοξικομανή για απόπειρα κλοπής στο παλιό νοσοκομείο


Aθώο έκρινε το Μονομελές Πλημ/κείο Αρτας την 25/5/2017 ημεδαπό τοξικομανή για την πράξη της απόπειρας κλοπής στο παλιό νοσοκομείο Αρτας.


Ο συνηγόρός του Δημητρης Λαμπράκης δήλωσε σχετικά: Ο κατηγ/νος επεδίωκε να εισέλθει στο παλιό νοσοκομείο για να βρει κατάλυμα να κοιμηθεί και όχι να αφαιρέσει οτιδήποτε. Ολη η περιουσία του είναι ένα σακβουαγιάζ, ο σκελετός του σωματός του και μια κατεστραμμένη ψυχή. 


Στην ίδια κατάσταση είναι πολλά παιδιά σε όλη την Χώρα χωρίς να υπάρχει εξατομικευμένη κρατική πρόνοια και όλα αυτά κατά τον χρόνο που χιλιάδες μετανάστες επιδοτούνται να τρώνε καθημερινά και επιπλέον τους παρέχεται και το δυνατόν καλύτερο κατάλυμα ύπνου. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και πρέπει η πολιτεία να στέρξει σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘