Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα εορτής Ι.Ν.Αγίων Κων/νου & Ελένης - Πρεβέζης & Απόδοσης του Πάσχα


Υπενθυμίζουμε στους ευλαβείς Χριστιανούς ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός μας.


Το Σάββατο 20 Μαΐου , το απόγευμα και ώρα 7:00 θα ψαλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής. 

Την Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 7- 10 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα ψαλεί παράκληση. 

Την Κυριακή 28 Μαΐου ώρα 7 – 10 π.μ. θα τελεσθεί το Μνημόσυνο των Κτητόρων και Δωρητών του Ι. Ναού. 

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Την  Τρίτη 23/5/2017 το βράδυ  και ώρα 9:00 – 12:30 στον Ιερό Ναό μας (Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης – Πρεβέζης ) θα τελεσθεί η αναστάσιμη Θ. Λειτουργία της Αποδόσεως  του Πάσχα .

Το απόγευμα της Τετάρτης 24/5/2017  και ώρα 6:45 θα  ψαλεί η Θ΄ ώρα της εορτής του Πάσχα ( τελευταίο Χριστός ανέστη  ) και στην συνέχεια ο εσπερινός της εορτής της Αναλήψεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘