Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Η άνοιξη φεύγει, οι τουρίστες έρχονται…


Γεμίζουν σταδιακά τα κοσμοπολίτικα θέρετρα των ακτών του Ιονίου


Γεμίζουν σταδιακά τα κοσμοπολίτικα θέρετρα των ακτών του Ιονίου και σύμφωνα με εκτιμήσεις του κλάδου οι πληρότητες κυμαίνονται ήδη άνω του 50%. 

Από τις αρχές Ιουνίου αναμένεται αύξηση του ρεύματος καθώς συνεχίζονται τα κολακευτικά σχόλια και οι ένθερμες αναφορές διεθνών μέσων ενημέρωσης για την περιοχή. 

Υψηλή ανταποδοτικότητα φαίνεται ότι έχει η συντονισμένη και διαρκής προσπάθεια αυτοδιοίκησης και επαγγελματικών φορέων για την προσέλκυση τουριστών και η σύνδεση με την γαστρονομία που αποδεικνύεται σημαντικό πλεονέκτημα για την περιοχή.

Η προσπάθεια διευρύνεται και όπως δηλώνει στην ΕΡΤ Ηπείρου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου στόχος είναι η σύνδεση της περιοχής που υστερεί στον τομέα αυτό με ποικίλα είδη διακοπών που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες όχι μόνο την καλοκαιρινή σεζόν αλλά και τον χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘