Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους για τους εφτά συλληφθέντες


Την πόρτα του κ.Ανακριτή πέρασαν το πρωί της Παρασκευής, οι εφτά συλληφθέντες οι οποίοι μεταξύ άλλων κατηγοριών βαραίνει η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Έτσι, δια των συνηγόρων τους κ.κ. Καραβίδα και Δήμου εξ Ιωαννίνων, ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους. 

Ενώ, σήμερα (12-05-2017) και ώρα 18.00, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχο  Δημήτριο Σιόρεντα, σχετικά με την ανωτέρω υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘