Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Σταμάτησε το όνειρο για την Πρεβεζάνα master chef Σοφία Τσιακάλου


Αν και έφτασε μέχρι τους 20 πρώτους του παιχνιδιού Master Chef ανάμεσα από 4500 υποψήφιους, το όνειρο σταμάτησε για την 42χρονη πρεβεζάνα Σοφία Τσιακάλου.


Η Σοφία αν και στην πρώτη δοκιμασία του ψησίματος ενός αυγού τα πήγε άριστα, ωστόσο η επόμενη που ήταν η παραγωγή μαγιονέζας ήταν η αφορμή να την στείλει μαζί με άλλους 11 στην επόμενη δοκιμασία η οποία ήταν το κοτόπουλο. 

Η επιλογή της Σοφίας να μην χρησιμοποιήσει καθόλου αλάτι στο κοτόπουλο, έκανε τους κριτές να αποφασίσουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η 42χρονη πρεβεζάνα που είναι και μητέρα 4 ανήλικων παιδιών, μπορεί να σταμάτησε την πορεία της από το παιχνίδι, ωστόσο συνεχίσει να ασχολείται με την μαγειρική, αφού όπως δήλωσε είναι η μεγάλη της αγάπη μετά την οικογένειά της. 

Οι εναλλακτικές συνταγές φαγητών χωρίς γλουτένη και αυτό λόγω των προβλημάτων υγείας που έχουν τα 3 από τα 4 παιδιά της την κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσει αυτό που κάνει με τόσο πολύ αγάπη, ενώ μέσα από το blog της mamameli.gr δίνει εντελώς δωρεάν συνταγές για ανθρώπους με προβλήματα στην γλουτένη. Η Σοφία συνεχίζει να σπουδάζει στο ΙΕΚ Λευκάδας την μαγειρική τέχνη, ενώ ψάχνει και δημιουργεί συνταγές χωρίς γλουτένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου