Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Sun Ouzo: Το παραδοσιακό ούζο στη νέα εκδοχή του!


Ένα νέο ελληνικό προιόν που νομίζουμε πως πρέπει να το δοκιμάσεις!


Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, θα αρχίσουν και οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα και τι καλύτερο από ένα ποτήρι ούζο!
Όχι δεν σου προτείνουμε το καλό και παραδοσιακό ούζο, αλλά ένα νέο καινοτόμο και πάνω από όλα ελληνικό προίον, το Sun Ouzo.
Το Sun Ouzo ανήκει στην AGP Fashion & Food Beverages Hellas, η οποία είναι Ελληνική εταιρία, που αποτελείται από νέους ανθρώπους, με καινοτόμες ιδέες.
Το Sun Ouzo γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια σαν σκέψη. Καθώς λοιπόν ωρίμαζε έφτασε να δημιουργηθεί μόλις το 2016, ώστε να μας δώσει την ευχαρίστηση ενός ελληνικού και homemade προϊόντος.
Η παραδοσιακή συνταγή του ούζου καταφέρνει να συνυπάρξει αρμονικά με τους τρεις διαφορετικούς φυσικούς χυμούς προσφέροντας εκρήξεις απόλαυσης με κάθε σταγόνα του.


Τι είναι όμως το Sun Ouzo;
Το Sun Ouzo είναι ένα ποτό, χαμηλού αλκοολικού βαθμού (4,8%), χωρίς ανθρακικό, το οποίο σερβίρεται σε ένα γυάλινο μπουκάλι των 275ml. Εντυπωσιαστήκαμε με την ετικέτα του, η οποία πέρα από τα υπέροχα και ζεστά χρώματα που έχει, μας φέρνει τον ήλιο της Ελλάδας στα χέρια μας με μία πιο ρετρό νότα. Το Sun ouzo είναι το πάντρεμα του ελληνικού- εθνικού μας ποτού, ούζου με τρεις φυσικούς χυμούς, λεμόνι, πορτοκάλι και βύσσινο.

«Η άριστη ανάμιξη δίνει την παράδοση της Ελλάδας με μία πιο μοντέρνα ματιά, σε ένα καθόλα ελληνικό ποτό. Μπορούμε να το απολαύσουμε όλες τις εποχές, όλες τις μέρες του χρόνου και φυσικά ανάλογα με τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες.» μας εξηγεί η ομάδα του Sun Ouzo.
Λεμόνι
Ο εκρηκτικός συνδυασμός των δύο αυτών έντονων γεύσεων  έχει σαν αποτέλεσμα μία φυσική γλυκόξινη (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) γεύση. Είναι η δροσιστική μας πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πορτοκάλι
ΟΥΖΟ vs ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει τη μάχη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο χυμός πορτοκαλιού μάχεται κάθε φορά που ανοίγει ένα μπουκάλι, με τον γλυκάνισο και την επίγευση του ούζου. Το αποτέλεσμα; SUN OUZO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Δεν το προτείνουμε, το επιβάλουμε μόνο και μόνο για την  απόλαυση του τελικού νικητή. It’s up to you.

Βύσσινο
SUN OUZO με φυσικό χυμό ΒΥΣΣΙΝΟ! Δεν θέλει πολλές συστάσεις. Είναι μοναδικό! Η ξεχωριστή γλυκιά πρόταση των τριών RTD’s μας! Δεν χρειάζεται πολλή σκεψη, απλά ζήτα το!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου