Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Έκτακτο - Άνδρες της λιμενικής αρχής Πρέβεζας, εντόπισαν δέμα με 11,5 κιλά χασίς σε θαλάσσια περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας !


Πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7/10, στην θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς, ξεβράστηκε δέμα με 11,5 κιλά χασίς, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ


Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, σήμερα μεσημβρινές ώρες άνδρες της λιμενικής αρχής Πρέβεζας, καθώς βρίσκονταν σε περιπολία σε θαλάσσια περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, εντόπισαν ένα δέμα με 11,5 κιλά χασίς.

Εικάζεται, πως στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μας, η θάλασσα θα ξεβράσει και άλλα παρόμοια δέματα τα οποία προέρχονται από την περιοχή της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘