Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την μνήμη του Αγίου Απόστολου Βαρνάβα τιμά ο Λούρος - Φώτο


Η μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Απόστολου Βαρνάβα τιμάται σε διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 11 Ιουνίου στο Λούρο στον ιστορικό Ναό που έχει χτιστεί περίπου στις αρχές του 12ου αιώνα και βρίσκεται στο φερώνυμο αισθητικό παραποτάμιο δάσος, σε ένα πανέμορφο τοπίο με υπεραιωνόβια δέντρα, δίπλα στον Λούρο ποταμό.

Σήμερα, Σάββατο, παρουσία πλήθους πιστών, παραμονή της γιορτής και ώρα 7 το απόγευμα στην ιστορική εκκλησία εψάλει ο πανηγυρικός εσπερινός όπου χοροστάτησε και κήρυξε

o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Αύριο Κυριακή στις 7 το πρωί θα ψαλεί ο όρθρος και θα ακολουθήσει η θεία λειτουργία και Κήρυγμα από Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης .

Η θρησκευτική εκδήλωση θα πλαισιωθεί με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Λούρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘