Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

24 εκατ. για 6 έργα στην Ήπειρο


«Στηρίζουμε όλες τις παρεμβάσεις οι οποίες δημιουργούν αναπτυξιακές προοπτικές για τις τοπικές κοινωνίες, αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά και ενισχύουν την ιστορική μνήμη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή τη χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. ευρώ για έργα στην Ήπειρο. 


Πρόκειται για αυξημένα κονδύλια τα οποία διατίθενται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αφορούν 6 έργα συντήρησης και αποκατάστασης πολιτιστικών μνημείων, βελτίωσης επαρχιακών οδών, συντήρηση κτηρίων, καθώς και επιδιορθώσεις ζημιών από καιρικές συνθήκες. Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ευχαρίστησε τον υπουργό, με τον οποίο, όπως ανέφερε, έχει μια συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘