Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα διάκριση για τον Trainer του Fitness Studios, Σπύρο ΠεταλάΠλούσιο θέαμα, πολλές συγκινήσεις και δυνατό ανταγωνισμό, πρόσφερε για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου ο πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο πλήρη αθλητή -Centaurian Fit-test Competition, με συμμετοχές από τα καλύτερα CrossFit Box της Ελλάδας.

Στο διήμερο event που διοργάνωσε το FITNESS FACTORY VOLOS, συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές από όλη τη χώρα και διαγωνίστηκαν σε κολύμβηση ,τρέξιμο άρση βαρών ,ενόργανη ,κωπηλασία ανοιχτής θαλάσσης κ.α.

Το Fitness Studios CrossFit Box ήταν εκεί με τη συμμετοχή του Trainer Σπύρου Πεταλά ο οποίος μετά από μεγάλη προσπάθεια κατετάγη 31ος!!!!
Μπράβο στον προπονητή Σπύρο Πεταλά για την προσπάθεια και τη θέση που κατέκτησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘