Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Και...ο Μιχάλης Κακιούζης θα δώσει το "παρών" στο 6ο 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας"!


Ο αρχηγός της πιο επιτυχημένης Εθνικής Ομάδας στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, Μιχάλης Κακιούζης, θα παρευρεθεί στο φετινό τουρνουά.


Ο πρεβεζάνικης καταγωγής πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας (2002), Ιταλίας (2004), Τουρκίας (2009), Κύπρου (2013), έχει κατακτήσει κύπελλα στην Ελλάδα (2000 και 2001) την Τουρκία (2009), ένα σούπερ-καπ Ιταλίας (2004), ένα κύπελλο Σαπόρτα (2000) και πάνω από όλα ήταν αρχηγός της Εθνικής που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 στο Βελιγράδι και το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στην Ιαπωνία, αφού είχε αποκλείσει στον ημιτελικό τις ΗΠΑ, αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα τιμήσει με την παρουσία του την πόλη μας και το τουρνουά μας.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Κακιούζη για την αποδοχή της πρόσκλησης να τιμήσει με την παρουσία του το φετινό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘