Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι Αγίου Νικολάου για τους σπουδαστές της ΑΕΝ


Θεία Λειτουργία για τους σπουδαστές της ΑΕΝ όπου, από αύριο Τρίτη 13/6 ξεκινούν τις εξετάσεις τους, πραγματοποιήθηκε στις 10 το βράδυ της Δευτέρας 12/6 στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου (προστάτη των ναυτικών) που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της σχολής. 

Έτσι, παρουσία δεκάδων σπουδαστών, καθηγητών, του προσωπικού της σχολής αλλά και του νέου Διοικητή κ.Καρβέλη,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος σε κλίμα κατάνυξης τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά απηύθυνε πατρικές ευχές για την επιτυχία των σπουδαστών στις εξετάσεις.
Τέλος, ο Σεβασμιότατος δώρισε σε κάθε σπουδαστή από ένα στυλό με ευχές για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Αξίζει ν'αναφέρουμε πως για πρώτη φορά έγινε παρόμοια θεία λειτουργία, ενώ  ο Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την σχολή της ΑΕΝ και αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση που του έγινε από τον Διοικητή κ.Καρβέλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘