Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

8 μήνες φυλάκιση στον δήμαρχο Ιωαννίνων και σε άλλους πέντε δημ. συμβούλους...Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών έκαστος καταδικάστηκαν χτές από το Τριμελές Πλημ/κείο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας και πέντε συνεργάτες του.

Το αδίκημα, που είχαμε αποκαλύψει από το stotapsi.gr, αφορούσε παράβαση καθήκοντος των μελών της Οικονομικής Επιτροπής επί δημαρχίας Φίλιππα Φίλιου, για την παραχώρηση χωρίς δημοπρασία της Πλατείας Μαβίλη το 2013 σε επιχείρηση λούνα Παρκ, με το καταπληκτικό να γίνει ο διαγωνισμός... "κατόπιν εορτής"!

Η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ. Τσάγκα και ο τότε δήμαρχος κ. Φίλιος αθωώθηκε, ενώ οι καταδικασθέντες κ.κ Μπέγκας, Κατηρτσίδης, Γκόλας, Παπαδιώτης, Λώλης και Θεμελής (σε οκτάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή), άσκησαν έφεση. 

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘