Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΕΒΕΖΑ για την Αποκατάσταση φωτισμού πύργου ρολογιού


Κύριε Δήμαρχε,


Ο Πύργος του ρολογιού είναι ένα από τα σημαντικά μνημεία που βρίσκονται μέσα στον ιστό της πόλης και δεσπόζει του Ιστορικού της Κέντρου.

Αποτελεί μια συμμαχία της ιστορίας με την καθημερινότητα , που δίνει "θερμότητα" σε όλη την παλιά Πρέβεζα.

Πριν δύο χρόνια ο Σύλλογός μας , με την αυτονόητη κατανόηση και την οικονομική στήριξη της Π.Ε. Πρέβεζας, σας παρέδωσε φωτισμένο και ως εκ τούτου κατά πολύ αναβαθμισμένο το πιο ξεχωριστό τοπόσημο της πρωτεύουσας του Νομού.

Αυτό έπρεπε να το είχατε υλοποιήσει εσείς , αλλά αδυνατούσατε , όταν σας το προτείναμε  , γιατί πάλι (;) δεν είχατε χρήματα.

Από τον περασμένο Αύγουστο για κάποιους λόγους, που εσείς πρέπει να γνωρίζετε , έπαψε να λειτουργεί ο ένας δαπέδιος προβολέας  και σήμερα πλέον δεν λειτουργεί κανένας.

Αποτέλεσμα , ενώ η πόλη βαδίζει προς την καρδιά της τουριστικής περιόδου, ο ιστορικός πύργος του Ρολογιού να παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και απαξίωσης , που αντανακλά και το ενδιαφέρον της Δημοτικής σας Αρχής για τα μνημεία της πόλης.

Οι πολλές διαβεβαιώσεις που πήραμε από τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Γιαννουλάτο, εδώ και μήνες, για αποκατάσταση του φωτισμού αλλά και της αισθητικής αναβάθμισης του εξωτερικού κέλυφους του πύργου, μείνανε υποσχέσεις.

Εάν ευαισθητοποιηθείτε και ενεργήσετε άμεσα αποκαθιστώντας πλήρως το φωτισμό του , θα ξαναρχίσει αυτός να αιμοδοτεί το δρόμο της κεντρικής αγοράς και μαζί την αξιοπρέπεια της πόλης.

Διαφορετικά θα συμπεριληφθεί και αυτό στην λίστα όσων μνημείων θα αποκατασταθούν όταν θα έχετε .......χρήματα.

Για το Δ.Σ.                         

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          Κωνσταντίνος  Λογοθέτης                                           Άννα  –Μαρία Σαρδελή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘