Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ιδιαίτερα μαζική η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης


Ιδιαίτερα μαζική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Πρέβεζα την Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του επικείμενου συνεδρίου της ΔΗΣΥ. Κεντρικός ομιλητής της πολιτικής συγκέντρωσης ήταν ο Βουλευτής κ.Κωσταντόπουλος, ενώ συμμετείχαν και άλλα στελέχη της ΔΗΣΥ. 

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενωτικό και όλοι όσοι πήραν το λόγο ζητούσαν ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς ώστε να καταστεί η παράταξη ισχυρή εναλλακτική λύση για τη χώρα. 
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο πρώην Βουλευτής κ.Ντούσκας, ο πρώην Νομάρχης κ.Βασίλης Ιωάννου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Ροπόκης ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ.Ματέρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ.Κορωναίος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιαμάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘