Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Σε αντεισαγγελέα Εφετών στην Πάτρα προήχθη ο Εισαγγελέας Πλημ/δικών Πρέβεζας, Ευάγγελος Μάστακας


...Δημόσιος Λειτουργός που αγάπησε την Πρέβεζα και προσπάθησε γι' αυτήν, όσο κάνεις άλλος !

Ο κ.Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, προήχθη σε Αντιεισαγγελέα Εφετών στην Πάτρα. 

Έτσι, σήμερα στην τελευταία του συνεδρίαση στο τριμελές πλη/δικείο Πρέβεζας, ο ίδιος ο κ.Μάστακας αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του δικαστηρίου της Πρέβεζας με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο.

Ο κ.Μάστακας μετρά εφτά και πλέον χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας με ένα ιδιαίτερο αξιόλογο έργο, αφού πέραν των καθηκόντων του, ενδιαφέρθηκε για την τοπική κοινωνία αφού με πρωτοβουλία του ίδιου διοργανώθηκαν ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Όσον αφορά την θέση του, δεν θα ταν ψέμματα να πούμε ότι η ορθή και ανεπηρέαστη κρίση του, οδηγούσαν στις ορθές και δίκαιες αποφάσεις του δικαστηρίου.

Χωρίς να θέλουμε να λιβανίσουμε, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να "βλέπει πίσω από το βουνό"

Από τους δημόσιους λειτουργούς με την έννοια του όρου, αφού έχει τον τρόπο να πηγαίνει τα δημόσια πράγματα πολλά βήματα παραπέρα.

Ιδιαίτερα λυπημένοι και το προσωπικό του δικαστηρίου, αφού τρέφουν απέραντο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μάστακα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά περισσότερα...Ίσως όμως να μην χρειάζεται..

Κλείνοντας, ευχόμαστε στον κ.Μάστακα, καλή επιτυχία από την νέα θέση που θα βρίσκεται και ευχόμαστε να φτάσει στον ανώτατο βαθμό...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘