Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναφορά στη Βουλή του κ.Σ.Γιαννάκη με αφορμή έγγραφο του Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη


Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας κ.Στέργιος Γιαννάκης με αφορμή έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη με θέμα: "Προτάσεις για την επίλυση ζητημάτων που θα προκύψουν από τους "δασικούς χάρτες".


Προς
Τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας
κ. Γεώργιο Σταθάκη
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω το με αριθμό πρωτοκόλλου 53596/522/12-06-2017 έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με θέμα: «Προτάσεις για την επίλυση ζητημάτων που θα προκύψουν από τους ΄΄δασικούς χάρτες΄΄».

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας προκειμένου να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στον αγροτικό/κτηνοτροφικό κλάδο και να αποτραπεί η υποβολή μεγάλου αριθμού αντιρρήσεων που θα έχει μία σειρά από αρνητικά αποτελέσματα όπως η συσσώρευση μεγάλου όγκου εργασίας στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθυστερήσεις στις επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων και στις εκδόσεις οικοδομικών αδειών και αδειών μικρής κλίμακας κ.α.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘