Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι άριστες σχέσεις του Μιλτιάδη Κλάπα (προσεχώς γενικός γραμ) με τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Π.Μπαλάφα


Ο Πρώην Δήμαρχος, Διοικητής του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Δήμο Ζηρού, Μιλτιάδης Κλάπας, είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος με τεράστιες γνώσεις στο θέμα της αυτοδιοίκησης.


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο κ.Κλάπας, αναμένεται να τοποθετηθεί γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στον Δήμο Ζηρού, ο κ.Κλάπας έδειξε τεράστιο ζήλο στο κέντρο προσφύγων και όλοι ήταν απόλυτοι ικανοποιημένοι με την δουλειά που έκανε. 

Έτσι, για την  νέα θέση στην οποία αναμένεται να τοποθετηθεί, πολιτικοί κύκλοι ανέφεραν στο PrevezaBest τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο κ.Κλάπας με τον Υφυπουργό με καταγωγή από τα Τζουμέρκα της Ηπείρου,  κ.Ιωάννη Π.Μπαλάφα μιας και η φιλία τους μετρά αρκετά χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘