Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μ.Κλάπας - Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής


Αμέσως στα βαθιά για τον συμπατριώτη μας, πρώην Δήμαρχο και πλέον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Κλάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  ο κ.Κλάπας, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Πληροφορίες του PrevezaBest από κεντρικό πολιτικό επίπεδο και από άτομα που κατέχουν υψηλά αξιώματα στην κυβέρνηση και σε συνομιλία που είχαμε μαζί τους, μας δήλωσαν πως ο κ.Κλάπας, θα "τρέξει" για λογαριασμό του Υπουργείου ένα πρόγραμμα σε πανελλήνιο επίπεδο για τους πρόσφυγες, την ευθύνη του οποίου θα έχει ο ίδιος ο κ.Κλάπας. 

Έτσι από την αρχή, μπαίνει στα βαθιά αλλά με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτει σε ζητήματα διοίκησης είμαστε βέβαιοι πως όχι μόνο θα τα καταφέρει αλλά θα βγάλει ασπροπρόσωπους όλους αυτούς που τον επέλεξαν για την θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Το PrevezaBest, εύχεται στον Μιλτιάδη Κλάπα καλή δύναμη και πολύ κουράγιο στα νέο του καθήκοντα που αποτελεί επιτυχία τόσο για τον ίδιον όσο και για την Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου