Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΕΠΙ - GEA - καταστηματάρχες. Νέος γύρος έντασης μετά την απαίτηση των εταιρειών πνευματικών δικαιωμάτων για είσπραξη τελών χρήσης μουσικής για το έτος 2017


ΑΕΠΙ - GEA - καταστηματάρχες. Νέος γύρος έντασης μετά την απαίτηση των εταιρειών πνευματικών δικαιωμάτων για είσπραξη τελών χρήσης μουσικής για το έτος 2017.

Οι ως άνω εταιρείες εξακολουθούν να ζητούν υπέρογκα ποσά εν μέσω οικονομικής κρίσης ενώ οι καταστηματάρχες δηλώνουν αδυναμία καταβολής των παράλογων αυτών αμοιβών. 

Η υπόθεση από την προηγούμενη χρονιά βρίσκεται στα δικαστήρια και αναμένεται η έκδοση απόφασης, εδώ και αρκετό καιρό. Οι δύο αντίδικοι περιμένουν από την απόφαση του δικαστηρίου να ορίσει το ποσό που θεωρεί ως δίκαιο για τη χρήση των μουσικών οργάνων. Μέχρι την έκδοση της απόφασης λοιπόν οι δύο πλευρές παραμένουν σε ετοιμότητα. Οι εταιρείες ζητούν να πληρωθούν και οι καταστηματάρχες ζητούν να εκδοθεί προηγούμενα η απόφαση. 

Η απόφαση έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και μήνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘