Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τον Δήμαρχο Πάργας, Αντώνη Νάστα, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Ξ., Π.Χαλκίδης


Συνάντηση πρταγματοποιήθηκε στην Αμμουδιά την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 με πρωτοβουλία της Νέας  Ένωσης Ξενοδόχων , μεταξύ του Προέδρου της Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη , του Δημάρχου Πάργας Κου Αντώνη Νάστα , του Αντιδημάρχου Κου Σωτήρη Ευθυμίου και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αμμουδιάς Κου Κώστα Γκόγκα.


Στην συνάντηση όπου διήρκησε περίπου μια ώρα συζητήθηκαν τα εξής:

v  Καθαρισμός της Ακτής της Αμμουδιάς τους θερινούς μήνες
v  Ένα άτομο για καθαριότητα και επίβλεψη των κοινοχρήστων χώρων
v  Καθαρισμός , καλωπισμός και φωτισμός του Αισθητικού δάσους της Αμμουδιάς
v  Συζητήθηκε ο περιορισμός του ελευθέρου camping μέσω της χωροθέτησης ειδικού χώρου
v  Φωτισμός του Μώλου

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος υποσχέθηκαν ότι άμεσα θα διευθετηθούν τα συγκεκριμένα αιτήματα.
Η συνάντηση κινήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και συνενόησης και δόθηκαν υποσχέσεις και από τις δυο πλευρές ότι από το νέο έτος θα βρισκόμαστε σε συνενόηση πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου για να λυθούν οποιαδήποτε ζητήματα και προβλήματα θα εμπόδιζαν ενδεχομένως την ομαλή διεξαγωγή της.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκ μέρους της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων τον Δήμαρχο , τον Αντιδήμαρχο όπως και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘