Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Θα δούμε την νούμερο ένα αθλήτρια ΜΜΑ στην Ελλάδα, την Πρεβεζάνα Ελίνα Καλλιονίδου… στο Survivor του ΣΚΑΙ ; (φωτό)


Αν μία αθλήτρια κάθεται στον θρόνο της κορυφαίας στην Ελλάδα στις μικτές πολεμικές τέχνες αυτή ως γνωστόν δεν είναι άλλη από την Ελίνα Καλλιονίδου.


Τα βαρύ πυροβολικό της χώρας μας στο άθλημα που μετρά ήδη δύο εμφανίσεις στην κορυφαία διοργάνωση του 'BELLATOR' καταφέρνοντας ένα μοναδικό επίτευγμα για το γυναικείο ΜΜΑ, ίσως από του χρόνου γίνει καθημερινή τηλεοπτική συνήθεια να την βλέπουμε στους δέκτες μας. 

Η 'The Gunner' μέσω του λογαριασμού της στο Instagram , από όπου σας έχουμε και σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, ενημέρωσε τους φανς της πως ολοκλήρωσε την αίτηση της για το ριάλιτυ που σημειώνει εκρηκτικές τηλεθεάσεις καθημερινά. 

Το σίγουρο είναι πως η Ελίνα με την τρομακτική φυσική της κατάσταση προκειμένου να ανταπεξέρχεται σε αγώνες στο κλουβί, θα έκανες τρομερές επιδόσεις στα αθλήματα του παιχνιδιού. Λέτε να χτυπήσει το τηλέφωνο της Ελίνας και να την απολαμβάνουμε του χρόνου στο ΣΚΑΙ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘