Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του «6ο 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη»


Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 10/7 για το «6ο 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη»

Μία απολαυστική μπασκετική εβδομάδα για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα στην Πρέβεζα. Ο λόγος για το «6ο 3on3 Basketball Tournament» που διοργανώνει ο «Σ.Κ. Νικόπολη» με συνδιοργανωτή την Π.Ε Πρέβεζας και υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας, από σήμερα και μέχρι τις 16 Ιουλίου, στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του Δημοτικού Kολυμβητηρίου Πρέβεζας . 

Οι αγώνες διεξάγονται τις ώρες 6 με 9 το βράδυ και οι διοργανωτές υπόσχονται μεγάλες μπασκετικές στιγμές και εκπλήξεις, καθώς στο χώρο μεταξύ άλλων θα βρεθούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ 

Έτσι, σήμερα στην πρεμιέρα βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναγνώστου κ Φραγκούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘