Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αίμα,δάκρυα κ ιδρώτας ! Χαμένα 700 κυβικά νερού - Επιστροφή του ηρωικού υπάλληλου από το Nammos !


Σε συνέχεια του δημοσιεύματος μας, Κάνει διακοπές στο Nammos της Μυκόνου παρέα με άραβες κροίσους, ενώ τον περιμένουν στην Πρέβεζα να καθαρίσει την πισίνα του Κολυμβητηρίου !,  προέκυψαν νέα, τρανταχτά δεδομένα και το PrevezaBest, πάντα στη πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, έχουμε να σας πληροφορήσουμε για τα εξής...


Πρώτον χαμένα εν τέλει πήγαν 700 ολόκληρα κυβικά νερού, αφού όπως γέμισαν την μεγάλη πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης, έτσι την άδειασαν, αφού δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να την καθαρίσει, την βδομάδα που ο ένας και μοναδικός ηρωικός υπάλληλος βρίσκονταν σε προβλεπόμενη άδεια, αφού ολόκληρος δήμος δεν κατάφερε να βρει έναν αντικαταστάτη για λίγες μόνο μέρες για να μπορέσει να λειτουργήσει επιτέλους η πισίνα. 

Να ενημερώσουμε το κοινό πως ο υπάλληλος που έχει την ευθύνη της πισίνας, τέσσερις μήνες δούλευε χωρίς ρεπό ακόμη και τα σαββατοκύριακα για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και η μικρή πισίνα που όπως μάθαμε αυτές τις μέρες προέκυψαν προβλήματα και σε αυτή. 


Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο της ανάρτησης μας, χαμένα πήγαν 700 κυβικά νερού, με την ελπίδα να μην πάνε χαμένα τα επόμενα 700 κυβικά που θα χρειαστεί να ξαναγεμίσει. 


Το PrevezaBest σας ενημερώνει πως ο ηρωικός υπάλληλος που διασκέδαζε στο Nammos της Μυκόνου, παρέα με άραβες κροίσους, επέστρεψε στην Πρέβεζα άρον - άρον αφήνοντας τα κοσμοπολίτικα πάρτι και τις sexy dancers, διότι πάνω απ όλα έπρεπε να κάνει το χρέος του, που δεν είναι άλλο από τον καθαρισμό της πισίνας, αφού αποδεικνύεται πως είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...!!! 

Στην φωτογραφία βλέπετε σε πρώτο πλάνο, τον ηρωικό υπάλληλο σε χαλαρούς πλέον ρυθμούς να αναπολεί τα πολυτελή γιοτ της Μυκόνου στα οποία φιλοξενούνταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου